Over ons

Over ons

Van der Meijden BV is een bedrijf met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van het bouwen van bedrijfshallen, voor zowel de agrarische- als de industriële sector. Op 1 januari 2018 heeft het bedrijf een frisse start gemaakt met onder andere een vernieuwende bedrijfsvoering. Door geheel Nederland zijn de bedrijfsactiviteiten in de huidige vorm niet alleen gericht op de agrarische sector, maar ook op het gebied van de utiliteitsbouw, renovatie en handel. 

Voor al deze sectoren verzorgen wij zowel standaard projecten als klant specifieke projecten, vanaf de bouwaanvraag, inclusief berekeningen en tekeningen, tot aan de complete montage. De werkzaamheden kunnen dan bestaan uit o.a. fundering, metselwerk, vloeren, staalconstructies, daken en wanden. Daarnaast renoveren wij bestaande bedrijfsruimtes, zoals het verwijderen en afvoeren van asbestgolfplaten en vervangen door bijvoorbeeld nieuwe eternit golfplaten of sandwichpanelen in diverse uitvoeringen, eventueel i.c.m. zonnepanelen. Bestaande gevelbeplating vervangen door nieuwe beplating of sandwichpanelen, eventueel i.c.m. kozijnen en/of deuren. Onze afdeling Handel levert diverse bouwmaterialen voor de aannemerij en particulieren die zelf willen bouwen.

“Samen maken we de toekomst beter!”

Vraag offerte aan!

Wij staan graag voor u klaar! Onze kracht: duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. En de kwaliteit van het werk: die is vanzelfsprekend uitstekend! 

Offerte op maat

Wilt u kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag komen wij bij u langs en stellen een offerte op, zodat u weet wat de investering is. 

Vul uw gegevens in